Skip to main content

rebalance

Κιμάς με λάχανο και τζίντζερ - Μία κετογονική συνταγή, άκρως απολαυστική, με μόλις 5,53 γρ υδατανθράκων ανά μερίδα!

Προκύπτουν 4 μερίδες και ο χρόνος προετοιμασίας είναι περίπου 30 λεπτά!

Συστατικά
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
1/4 κουτ. θαλασσινό αλάτι (2γρ περίπου)
1/4 κουτ. σκόνη σκόρδου (1γρ περίπου)
1 κουτ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ (8γρ περίπου)
1/2 μικρό λάχανο ψιλοκομμένο (357 γρ περίπου)

Εκτέλεση
Σοτάρετε τον κιμά ένα μεγάλο τηγάνι.
Προσθέτετε και τα μπαχαρικά.
Μόλις έχει μαγειρευτεί ο κιμάς προσθέτετε το λάχανο.
Μαγειρεύετε για περίπου 10 ακόμα λεπτά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι το λάχανο να μαλακώσει. Τόσο απλά!